Werkwijze bij het maken van uw meubel

De bedoeling is dat ik na één of twee gesprekken, kan maken wat u wilt hebben. Wanneer het ontwerp voor uw meubel nog in de beginfase is, dan kunnen we samen tot een eindresultaat komen maar als u al over een gedetailleerde tekening beschikt is dat natuurlijk ook welkom.

Ontwerp van uw meubel

Uw lijst van eisen en wensen is uitgangspunt van het ontwerp van uw meubel. Mijn inbreng bestaat uit advies over onder meer materiaalkeuze, houtsoort, vormgeving en afwerking op basis van vakdeskundigheid en creativiteit. Zo ontstaat een uniek ontwerp van uw meubel met de juiste afstemming tussen vorm en functionaliteit.

Maatwerk

Alle meubelen die door mij vervaardigd worden, zijn natuurlijk maatwerk. Hierdoor heeft u de vrije keus in vormgeving, afmeting materiaal- en houtsoort.

Restauratie

Ik doe natuurlijk ook kleine reparaties en restauraties, zoals een gebroken stoelpoot of het opknappen van een tafelblad maar ook voor restaureren van antiek kunt u bij mij terecht. Verder heb ik goed contact met een meubelstoffeerder, restauratieatelier, smid en een natuursteen bewerker, voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten.

Meubelmaker Nikolaas Schoo ♦ Overtoom 486-A ♦ 1054 JZ ♦ Amsterdam